zondag 4 augustus 2013

De stijl van...Cher Lloyd.

Ik kijk al jaren X Factor UK via YouTube waar ik al snel in 2010 onder de indruk was van Cher lloyd, een 16-jarig meisje uit Worcestershire, Groot Brittanie. Niet alleen haar stem, maar ook haar kleding- en sieradenkeuze bevielen me wel. Tijd voor een stijlprofiel.


In stijlprofielen die jullie normaal van me gewend zijn, overlaadde ik jullie met betaalbare look-a-likes die ik door middel van lange omschrijvingen bij google en het afspeuren van elke webshop die ik kende, vond. Dit keer heb ik hier niet voor gekozen. Niet omdat ik te lui ervoor ben -het is vakantie,  ik heb alle tijd- maar meer doordat ik nu een weekje met mijn ouders weg ben en ik al blij moet zijn met de mogelijkheid om ub├╝berhaupt te kunnen bloggen. Lang leve een nieuwe telefoon! Bij het volgende stijlprofiel kun je dus weer vol hartelust op de links klikken.


Cher lloyd heeft van alles dat haar uniek maakt. Van haar voorliefde voor tatoeages tot 
prachtig mooi haar waar ik nogal een klein beetje heel erg jaloers op ben, van de pop-rapmuziek die ze maakt tot haar naam. Cher has it all. Maar hoe maak je je nu nog bekender, hoe druk je jezelf nog beter uit en hoe laat je jezelf nu opvallen tussen alle andere muzikanten? Easy. Kies een kledingstijl waar men je aan kan herkennen. Als Vanessa Hudgens het kan met haat boho-chic-style, zou het gek zijn als een ander het niet zou kunnen. Cher doet dit (waarschijnlijk) ook. Haar oufits schreeuwen om aandacht. Zo gebruikt ze niet alleen veel kleur maar zet ze de trends ook om naar eigen hand tot er een mix van punk, cartoonresk en hiphop ontstaat. Je ziet, ik kan het niet eens goed beschrijven. Het enige dat ik wel kan, is zeggen dat ik haar bewonder om de kledingkeuzes die ze maakt en de manier waarop ze met kleur en de grenzen opzoeken speelt. 
Als ik haar stijl dan toch een beetje wil beschrijven, dan kun je haar vinden in skinny jeans met een paar (enkel)laarzen onder waar een behoorlijke hak onder zit, een bandana in haar haar en een lekker zittende trui aan. Maar ze combineert ook net zo lief een joggingspak met een paar toffe sneakers en een mooie, waarschijnlijk peperdure, tas. Maar haar accessoires en make-up? Die zit altijd goed.

  • Wat vinden jullie van Chers looks?


2 opmerkingen: