dinsdag 6 augustus 2013

Welcome to the new world!


Misschien vraag je je af wat voor vreemde titel boven deze blogppost staat en waar dit in vredesnaam over zal gaan. Welcome to the world klinkt -nu ik er zelf over nadenk inderdaad ook een beetje als een zwangerschapsaankondiging maar wees gerust: ik
krijg geen kindje en ben dat momenteel ook nog zeker niet van plan.- maar nee, daar duidde ik niet op met deze titel. Wie moeten jullie en ik dan verwelkomen? I present you, ladies and gentlemen, my new phone! Na jaren technologische achterstand, de Samsung Galaxy S 3. Een telefoon waar Skype, Whatsapp en Instagram wel mogelijk is.


Bij wat betekent dat nou? Ik bedoel leuk en wel maar wat hebben jullie nu hier aan? Nou my beloved ones, dat betekent sowieso instagramcollages van de week, snellere reacties op jullie lieve comments, het uploaden van nieuwe outfitposts en bijna nooit mert een blogstop door het geen internet. All new stuff and all for you. Voor nu alvast een voorproefje op Istaweek! (Oh en wie mij volgen wilt op Instagram, de naam is Carmen_Quint)
2 opmerkingen:

 1. love your blog!
  I am now following you!
  make sure you check out my blog and follow me back xxx

  www.theunwrittenstyle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you dear! I will take a look at your blog as soon as possible! <3

   Verwijderen