dinsdag 20 augustus 2013

Life in pictures #1Ik schreef al eerder dat ik in het bezit van een nieuwe telefoon was en dat ik nu ook eens apps en fatsoenlijk internet erop had. Dat verhaal ga ik niet nog eens herhalen. Ik ga ook niet herhalen dat ik toen het had over Instagram en foto's maken. Nee, daar ga ik het ook niet over hebben (al heeft het er alles mee te maken). Nee, het enige wat ik aan jullie wil meedelen is de nieuwe rubriek: -die je waarschijnlijk ook van andere blogs kent- en dat is mijn leven in foto's. Maar dan vertaald in het Engels. Gewoon, omdat dat mooier klinkt. Klaar voor wat foto's? Mooi. Here we go.

'Normaal' zijn het foto's van een week, maar omdat het dan zou betekenen dat ik maar twee exemplaren kon posten, vond ik dat toch een beetje te zielig overkomen. Daarbij kwam nog dat ik vooruit had geschreven vanwege de introductie die ik nu volg in Nijmegen en vandaar dat jullie alles van de afgelopen twintig dagen te zien krijgen. Hoera. Enjoy.

PS: Dankjullie allemaal voor jullie bezoek aan dit blogkindje. Ik heb nu al deze maand alle pagrviewsrecords gebroken en daar ben ik heel blij en dankbaar voor <3

PPS: Ik post om de dag en ondanks dat zondag de intro begon, stond er in eerste instantie een post online: ik was namelijk achter de camera gekropen om jullie te laten zien wat ik geshopt had. Helaas deed de deelknop op YouTube heel vervelend waardoor alleen de url te zien was. Dit filmpje post ik dan ook volgende week, wanneer ik weer een laptop tot mijn beschikking heb. Voor wie niet kan wachten, hij staat op de YouTube pagina van Myownfashiontale al online!

Wat is nou Instagram zonder een foto van je armcandy? Juist ja. Niets.

Ik ben dol op bibiografie├źn en nam daarom ook die van Steve Jobs mee op vakantie. Ik vond hem best interessant om hem via een andere kant dan 'aan de buitenkant' te leren kennen. Zo liep hij op blote voeten rond op het werk. En douchte niet vanwege zijn Buddistische geloof.

Outfit of the day! Dit droeg ik tijdens een dagje strand. De maxiskirt? Was voor een tientje bij de Duitsr Kiek.

En dan gooien we maar meteen een face of the day erbij. Lossr krullen en alleen wat mascara was genoeg voor een dagje strand/boulevard. 

Tijdens een zitpauze met zusje.

New statementpiece!

Tada!

Avondje uit eten met de familie.

Outfit of the day! Inclusief pink pants.

Terrastime met vriendinnetjes.

Intro Nijmegen!

Negen dagen intro betekent een heel dik beladen koffer. Vraag me nu al af hoe het allemaal er weer in moet.

Mijn kamer voor deze week, bedankt Silke! (Het ziet er nu wat opgeruimder uit.)

En natuurlijk Nijmeegse feestjes. (Zijn echt top overigens.)

Wat vonden jullie ervan?

4 opmerkingen: