zondag 21 juli 2013

My new favourite tee!


Ook al denken jullie zonaanbidders, momenteel waarschijnlijk totaal niet aan shirts met langere mouwen, omdat jullie nu in bikini nog liggen te genieten van de dertig graden die het momenteel is, om af en toe een verfrissingsduik te nemen in het buitenzwembad waar je nog voor weinig geld buiten liggen kunt, terwijl je met je zonnebril fijn anderen kunt bestaren, tóch wil ik jullie graag iets laten zien. Het was sale, ik zweek onder de druk en kocht wat.



'Nou, dat lijkt toch gewoon op een doodnormaal, gestreept T-shirt met lange mouwen, dat er ook een beetje gekreukt uit ziet.' Yeah, it is -al heb ik het wel gestreken van tevoren. Op het feit na dat het een lange boothals heeft, drie kwart mouwen, mooi is afgewerkt maar ook nog eens als detail een gouden rits in de nek heeft, which I totally love.



Ik praat dan wel al een maand of twee over sale, de enige spulletjes die ik afgelopen weken heb gekocht, is nikkes, noppes, nada. Behalve wanneer het over wooninrichting gaat. Ik ga op kamers -en ben ook nog dringend op zoek!- maar heb eigenlijk al alles klaar en 'in mijn hoofd ingericht' zodat wanneer ik die sleutel overhandigd krijg, ik meteen weet hoe ik het wil hebben. Al mijn geld spaar ik dan ook momenteel of geef ik uit aan nieuwe dekbedden, kussens, verf etc. De sale bij de H&M echter kon ik niet weerstaan en daarom klikte ik, zodra ik het welbekende rode vak op de site zag staan, meteen als een razende door. Ik wist wat ik wilde en daarom scrolde ik dan ook als de nieuwe Usain Bolt langs elke pagina, op zoek naar datgene dat ik zocht. En daar was het, op de laatste pagina: een simpel, zwárt gestreept, driekwart mouwen shirt. *Woaaaaaah*. Wat ook heel fijn was, was dat het maar €12 was. Met nog een andere kortingscode betaalde ik uiteindelijk ook nog geen verzendkosten. Fijn. Fijn, fijn, fijn. En over het shirt? Dat zit echt super! Beetje ruim, maar wel mooi door de bijna open schouders en vooral met opgestoken haar en rode lipstick, vind ik het echt een mooi item.

2 opmerkingen:

  1. Hey, nice post sweets....
    Maybe we can follow each other..!!
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. <3 Thanks for your kind words. I will check your blog later.

      Verwijderen