maandag 8 juli 2013

Mijn vakantie-outfits.


Hallo lieve mensen, I'm back! Iets minder negerachtig dan ik zou willen maar wel met een mooier laagje bruin over mijn huid heen dan voorheen. Ondanks de zon, zee, strand, cocktails en fijne mensen daar, miste ik wel het nodige getyp op mijn blog en daardoor hield ik wel een boekje -oh hoe oldskool- bij met onderwerpen en gedachtes. Snappen jullie dan hoe erg ik dit blogkindje heb gemist? Mooi. Dan kan ik jullie nu door middel van foto's meenemen in mijn vakantiekledingkeuze, want een uitgebreid vakantieverslag? Dat moet alleen nog getypt worden.











Ik zou mezelf niet zijn als ik niet veel meer outfits had meegenomen -en aangedaan had. Dit is ook zo, maar natuurlijk heb ik vooral van de vakantie genoten en niet werkelijk elk moment mijn kledingkeuze vastgelegd. Ik krijg wel weer een beetje heimwee als ik zo terugkijk, tijd om voor mijn volgende vakantie te gaan sparen!

2 opmerkingen:

  1. Leuke setjes! :) Het zag er inderdaad een erg leuke vakantie uit

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel <3 Ik kon natuurlijk niets alles fotograferen maar er zijn nog best veel setjes vastgelegd, zoals je kan zien haha!

      Verwijderen