donderdag 6 september 2012

Anna dello Russo voor H&M.Het zal vast niemand ontgaan zijn, dé verrassing van het accessoiresjaar, de samenwerking van Anna dello Russo met het Zweedse merk H&M. Viktor en Rolf, Stella McCartney en Lanvin gingen al voor en nu is dan de Italiaanse fashion directrice aan de haak geslagen.


De in 1947 geboren Vogue directrice, die al vrij vroeg een passie voor mode had en de switch maakte van de Italiaanse Vogue naar die van Japan, staat bekend om haar maximalistische stijl. Zij mixt en matcht van alles bij elkaar en krijgt het voor elkaar om -mede dankzij haar gebruinde killer legs en 4000(!) paar schoenen- er telkens weer fantastisch uit te zien. Logisch dat de collectie die ze voor dit mode-keten ontwierp, ook van grootsheid zou moeten zijn.


 
En dat is het! De collectie bestaat uit een hoop goud, azuurblauw, heeft diereninvloeden en schreeuwt gewoon over the top Anna dello Russo. Gisteren kwam dan eindelijk de campagneposter online en werd er ook een filmpje op het web gesmeten waarin Anna in een kort lakleren jurkje en knielaarzen rondhuppelt, beladen met goud, op de muziek die ze zelf dit jaar schreef. Het nummer Fashion Showers, nam ze namelijk afgelopen mei op met de dj Emiliano Peper.

De Anna dello Russo collectie ligt 4 oktober in de winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten