vrijdag 28 september 2012

H&M onthult nieuw luxe merk.


Wie kent het Zweedse modeketen nou niet? Nu onthult H&M naast haar betaalbare mode, het luxe Cos en het hippe Weekday en Monki, een nieuw modelabel: & Other Stories. Vanaf de lente in 2013 zal deze lijn in geselecteerde Europese landen en online verkrijgbaar zijn.

Zo onthulde Karl-Johan Persson gisteren tijdens de presentatie van de nieuwe lijn. Vooral schoenen, tassen, juwelen, lingerie en kleding kunnen we verwachten van dit luxe zusje van H&M. De prijs zal namelijk iets hoger liggen, dan we van H&M gewend zijn. Maar daar staat volgens de topman wel een goede kwaliteit en details tegenover.

Het nieuwe & Other Stories wordt een lijn voor vrouwen die een kledingstijl willen ontwikkelen die hun persoonlijkheid laten zien. Ook is & Other Stories all about the accesoires en styling -en daar hebben wij helemaal geen moeite mee, toch dames?  De collecties zijn gemaakt door inspirerende modeverhalen, alle lijnen zijn divers en door twee designteams in Parijs en Stockholm zo ontworpen dat de verschillende lijnen van & Other Stories moeiteloos met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Ik ben er in ieder geval heel benieuwd naar. Wat denk jij ervan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten