dinsdag 11 september 2012

New in; week 36 & 37.


Het is weer tijd voor een nieuwe 'new in'! Ben je benieuwd naar de spulletjes die ik deze twee weken kocht? Kijk dan snel verder.




De reden dat ik naar de Bruna rende, alsof ik achtervolgd werd door een stel criminelen die de inhoud van mijn kledingkast wilden stelen, was dat ik de nieuwe Elle móest hebben. Zeg 'limited edition' en 'beperkte oplage' en ik ben verkocht. Ik koop elke maand de Elle, maar het nieuwste modenummer verpakt krijgen in een prachtige zwarte doos gebeurt niet elke maand. En ja, de modeshoots zijn weer om je mond van open te laten vallen.



Diezelfde dag kocht ik ook een blush, die ik al tijden uit wilde proberen. Na vorig jaar de afgedankte Malu Wilz blush van mijn moeder met veel plezier te hebben gebruikt - al kon dat plezier ook wel eens verkeerd uitpakken als ik mijn blushkwast weer onbewust teveel in het bruine gedeelte had gestopt, was het nu tijd voor een nieuwe kleur die mijn wangen zou kleuren. Ik liep de Kruidvat in op zoek naar mijn nieuwe liefde. Al vrij snel kwam ik bij de vernieuwde Catrice Defening Blush 040 Think Pink uit, een mooi roze kleurtje in een stevige verpakking -ik ben namelijk altijd als de dood dat mijn blush valt, dus verpakking speelt voor mij ook een grote rol.



Daarbij kocht ik meteen een nieuwe blushkwast. Ik zocht nog een goede budgetkwast die ik mee kan nemen tijdens mijn reizen. En weer was het raak bij Catrice; al hielp dat handige etuitje er ook wel bij. Zo kan ik mijn kwast onbeschadigd weer uit mijn overvolle tas halen, na een reis. De kwast is fijn om mee te werken, want hij ligt goed in de hand en de haren zijn lekker zacht.



Ook kocht ik een oogschaduwpaletteje waar ik echt benieuwd naar was: het Maybelline New York Smoky Eyes Black/Charcoal Smokes. Vier verschillende kleuren oogschaduws die op het eerste gezicht misschien heel gek gecombineerd zijn, maar die samen tot een prachtig kleurenpalet vormen. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en ik ben vooral verliefd geworden op nummer 2 en 3. Nummer 3 doet me trouwens erg denken aan de oogschaduw in het Sleek Au Natural palette en Naked 2 Busted, gelukkig maar, want beiden hebben al heel lang geleden de bodem bereikt.



Verder kocht ik ook een nieuwe make-upkwast: de Gosh Concealer Brush Duo Hypoallergenic 396. Doordat deze kleine kwast nylon haren heeft, noemt Gosh de kwast hygiënischer en minder snel kans op het feit dat de vorm verdwijnt. En dat is altijd een pluspunt.



Een week later gingen mijn vriendinnen en ik na een tentamen nog snel even de stad in en daar stopten we, na alle schoenenwinkels te hebben doorzocht op zoek naar een nieuw paar laarsjes, bij de Kruidvat. Alweer ja. En alweer verliet ik de winkel niet zonder mijn beurs uit mijn tas te hebben gehaald; een paar nagelstickers gingen met me mee. Ik ben dol op nagels lakken en dit vond ik dan wel een heel leuk alternatief: stickers met een kantprintje die je over je gelakte nagels kunt plakken en bij kunt knippen. Als dit werkt en goed blijft zitten, neem ik zeker nog een paar mee met een leuk printje.


Ik ben dol op tijdschriften. Al in het begin van deze post schreef ik over mijn liefde voor Elle en ik kon me dan ook niet inhouden toen ik de nieuwe Elle Stijlbijbel, Red en een Elle nummer in de winkel zag liggen. En nu zul je wel denken: 'Huh, maar ze had toch al het nieuwe modenummer gekocht?'. Ja, dat klopt. Ik maak elke maand nieuwe collages voor in mijn posterlijst en omdat ik het eigenlijk doodzonde om dan mijn modetijdschriften aan flarden te knippen, kocht ik hetzelfde nummer opnieuw in een combinatiepakket van de Elle en Red.

6 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dankjewel! Hij is echt prachtig, subtiel en toch een echte finishing touch voor mijn make-up.

      Verwijderen
  2. Leuke dingetjes hoor! :)

    x Elena
    www.donna-donna-fashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik ben er ook erg blij mee. Morgen/overmorgen komt een nieuwe 'new in' online,
      misschien ben je daar ook geinteresseerd in? (:

      Verwijderen
  3. Echt hele leuke dingen, alleen vond ik zelf dat de nagelstickers van Essence heel erg tegenvallen, ze blijven niet plakken! ):

    xo Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ze -ik schaam me om dit te zeggen- nog steeds niet geprobeerd. Ergens deze week zal ik dat eens doen. Het zou wel echt zonde zijn als ze niet werken; het zwarte kantpatroon vind ik echt heel classy (:

      Verwijderen