maandag 3 juni 2013

Blogsale Summer edition.


De vakantie is dan ook voor mij begonnen. En hoe begin je een vakantie beter dan met een opgeruimde kledingkast? Eentje waar weer plaats is voor al die leuke nieuwe (sale) aankopen. Net zoals de vorige keer gooide ik niet overige spullen in de prullenbak, maar fotografeerde ze één voor één om ze aan een ander te geven, die ze niet in de kast laat liggen verstoffen maar ze met plezier draagt.

Net als mijn vorige blogsale haalde ik weer vijftien items uit de kast en plaatste ze op Marktplaats, maar laat ze nu ook weer aan jullie, mijn lieve bloglezeressen zien. Want wie weet vind jij er wel dat ene nieuwe blouseje of broek, dat je graag nog wilde hebben, tussen.

Alle kleding is te koop in maat 38, de schoenen hebben maat 40.

Ben jij op zoek naar een blouse om de show mee te stelen? Deze Primark blouse komt uit London en heb ik slechts een enkele keer aan gehad. Hij is bedrukt met zwarte zwaluwen, heeft gouden knopen en is met zwart rond de mouwen afgewerkt. Vooral de kraag is erg mooi en blijft hooggesloten goed zitten door de gouden knopen. Verder is er een onzichtbare sluiting.

Ben jij op zoek naar een statementriem, die er niet alleen voor zorgt dat je broek op zijn plaats blijft zitten maar ook nog eens gezien mag worden? Dan is deze riem van de Sting voor jou geschikt. Deze bruine, lederen riem is 95 centimeter en bevat een ronde, gouden gesp. Verder heeft 'ie drie lederen bandjes die versierd zijn met gouden studs -de trend van deze zomer. 

Deze mooie ring is mij helaas te groot, vandaar dat dit pareltje een nieuwe eigenaar zoekt die ermee kan shinen op elk feestje. De ring bevat een bordeaurode steen en heeft een erg mooi patroon eromheen. Door het gladde materiaal aan de binnenkant van de ring zit hij erg fijn - als 'ie niet te groot is dus. 

Eindelijk is dan ook weer in Nederland het zonnetje te zien en is het tijd om onze benen te laten zien en ze door de zon van een bruin kleurtje te voorzien. Zoek jij hiervoor nog een jurkje? Dan is dit Zara exemplaar voor jou geschikt. Dit jurkje bevat een kleine polkadot en een dunne onderjurk, zodat deze niet door schijn. Verder is deze getailleerd en het allerbelangrijkste en mooiste misschien ook nog wel is dat dit pareltje afgewerkt is met kant aan de bovenkant en onderkant, dat hem niet alleen chique, maar ook weer een klein beetje sexy maakt. 

Kant mocht vorig jaar dan al een trend zijn, dat is 'ie deze zomer nog steeds. Met dit truitje doe je niet alleen mee met de kant trend, maar ook met die van het leer, dat steeds vaker in kledingstukken verwerkt wordt. Dit korte mouwen T-shirt heeft namelijk een rond kanten patroon en een leren verticale streep in het midden. Verder is 'ie van achteren langer dan van voren, waardoor hij zowel leuk is als je hem in je broek stopt, of als je hem over een rokje/broek doet.

Zomer! T-shirt-time! And what better way to start the summer than with this shirt? Dit vrolijke Azteken shirt past helemaal bij de trends van deze zomer en zit ook nog een getailleerd, waardoor je figuur goed uitkomt. En de korte mouwen laten een groot deel van je arm ook nog eens vrij, zodat je armen lekker bruin kunnen worden. Laat de zomer maar beginnen! 

Op zoek naar een nieuw blouseje in je kledingkast? Dan ben je hier op de goede plaats. Deze denim blouse is niet alleen zomerproef door haar korte mouwen, maar eindigt ook nog eens met lange stroken, waardoor je er een leuke strik in kan maken. Ook kunnen de mouwen vastgezet worden met een bandje dat in de spijkerstof als in de bloemenvorm -net waar jij zin in hebt. Met dit blouse trek jij zo alle aandacht. 

Met alle festivals in het vooruitzicht, is dit de ideale blouse daarvoor. Ze zit ruim genoeg om vrij in te kunnen bewegen en valt door haar ruitjespatroon ook nog eens fijn op. Daarbij komt er een ander patroon naar boven, wanneer je besluit om de mouwen op te stropen, wanneer het zonnetje naar boven komt. Voor €6,00 is deze H&M blouse al van jou. 

Op zoek naar een fijn roze trui om in weg te kruipen tijdens koude zomernachten bij het kampvuur? Dan is dit exemplaar iets voor jou. Deze Esprit trui heeft een zachtroze kleurtje en een V-hals, waardoor je ook nog mooi de blouse, shirt of top eronder kunt showen.


De zomer is er weer! En dat betekent dat je benen weer gezien mogen worden. Met deze toffe spijkerbroek kun je dat zeker. Deze broek bevat een lichte jeanswassing en heeft een aantal kleine gaten. Verder bevat 'ie een onzichtbare sluiting met vier andere kleine knopen, zodat deze perfect om je heupen zit.

Ben jij nog op zoek naar een lichte jeans? Dan ben je hier goed, because I have this one on sale! Deze broek heeft een lichte wassing, vooral op de bovenbenen. Hij bevat een recht model, waardoor deze broek iedereen staat. Vooral met een wit shirt, opgerolde pijpen en leuke sandaaltjes eronder kun je er zo mee over de boulevard slenteren.

Een date, een verjaardag, een speciale dag of gewoon zin om een polkadot rokje te dragen om complimentjes mee te vangen? Dan is dit rokje voor jou ideaal. Deze zwarte rok met zachtroze polkadots is gemaakt van licht materiaal en heeft verborgen zakken. Verder bevat deze stretch van boven, waardoor deze perfect om je lichaam blijft zitten. Een flirterig rokje om complimentjes mee te vangen.

Chino-time! Chino's zijn de ultieme broeken om lekker in te bewegen en dit exemplaar valt ook nog eens op door zijn aparte kleur, waardoor deze ook heel mooi te combineren is met andere kleuren. Vooral wit staat hier heel mooi bij. Dé broek om van elke outfit een feestje te maken. 


Het uitslag van het eindexamen komt bijna weer binnen en dat betekent dat het tijd is voor feestjes! Deze pumps helpen je al hierbij een handje, want zij maken elke outfit tot een feestje. Het materiaal van deze pumps is zwart suède, waardoor ze niet alleen mooi staan, maar ook nog eens lekker zitten. De hak is negen centimer en het fijnste: voor €7,50 zijn ze al van jou!

Deze tien centimeter sleehakken zijn pareltjes aan je voeten. Ze zien er namelijk niet alleen mooi uit, maar lopen door de sleehak ook nog eens heerlijk! Een hele fijne schoen om je nagellak te laten showen en langs boulevards te slenteren met een ijsje in je hand en een ondergaande zon.


Ben je nu nieuwsgierig geworden naar één of meerdere items? Klik dan op de prijs van elk item, waardoor je op de Marktplaatslink ervan terecht komt of mail naar myownfashiontale@gmail.com!

4 opmerkingen:

  1. Ik vind het vijfde item heel leuk, alleen vraag ik me af waarom je het weg doet (is handig om te weten, bij alle stukken). En ik vraag me af hoe wijd die valt, valt het breed of is er nog wat vorm te zien of... :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik doe alle items weg omdat ik ze niet leuk meer vindt haha! Ik zal dat wel nog even in mijn blogpost vermelden. Het vijfde item met het kant en leer? Dat is een wijder truitje, maar is wel mooier met een strak rokje eronder of in een hoge taille rok of broek (:

      Verwijderen
    2. Haha, ok dan, Het kan ook met de pasvorm, combineren ofzo te maken hebben natuurlijk, dat je iets wegdoet. Ik ga even goed nadenken over de top, ik vind het echt een mooi ding en de zwarte pumps zijn eigenlijk ook tof! :)

      Verwijderen
    3. Snap ik! Maar dat heeft met deze items allemaal niets te maken (: Laat maar iets weten, je kent mijn mailadres :D

      Verwijderen